Lemminkäinen uusii johtoryhmäänsä

Lemminkäisen johtoryhmään on nimitetty kaksi uutta jäsentä 1.11.2016 alkaen.

Lemminkäisen johtoryhmään on nimitetty kaksi uutta jäsentä 1.11.2016 alkaen.

DI Sari Inkilä on nimitetty Lemminkäinen-konsernin strategia- ja kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuualueisiin kuuluu lisäksi IT. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultin tehtävistä useassa yrityksessä.

OTM Jan Gustafsson on nimitetty Lemminkäinen-konsernin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Ennen Lemminkäistä Jan on työskennellyt Paroc-konsernissa useissa eri tehtävissä, kuten henkilöstöjohtajana ja liiketoimintajohtajana.

”Sari ja Jan tuovat johtoryhmäämme syvällistä kansainvälisen liiketoiminnan ymmärrystä ja tukevat sisäistä kehitystämme tässä strategian vaiheessa, jossa painopisteemme on operatiivisen tehokkuuden kehittämisessä”, Lemminkäisen toimitusjohtaja Casimir Lindholm sanoo.

Aiemmin johtoryhmän jäsenenä toiminut henkilöstöjohtaja Tania Jarrett jättää paikkansa 1.11.2016 alkaen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen uusii johtoryhmäänsä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi