Talotekniikka Kiinteistöt Projektit Rakennuslehti Ei kommentteja

Caverion sai 47 koulukiinteistön sopimuksen Malmössä

Caverion ja ruotsalainen Malmön kaupunki ovat tehneet sopimuksen 47:stä kaupungin koulukiinteistöstä. Caverion vastaa kiinteistöjen toimintojen ohjauksesta, mukaan lukien tekninen huolto ja kunnossapito.

Marraskuun alussa käynnistyvän 3,5 -vuotisen sopimuksen arvo on 2,3 miljoonaa euroa. Kiinteistöjen pinta-ala on arviolta noin 285000 neliömetriä.

”Monet julkisen sektorin asiakkaistamme Ruotsissa etsivät tehokkaampia keinoja kiinteistöjen johtamiseen, ja Malmössä meillä on mahdollisuus näyttää osaamistamme. Tärkeä osa työtämme on varmistaa optimaalinen oppimisympäristö, mukaan lukien hyvä koulujen sisäilma”, Caverionin Ruotsin divisioonajohtaja Klas Tocklin sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia