Projektit Rakennuslehti Yksi kommentti

Lehto Group rakentaa Vantaalle Lindströmin hotellitekstiilien palvelukeskuksen

Lehto Group Oyj ja Lindström Oy ovat sopineet uuden palvelukeskuksen rakennuttamisesta Vantaan Koivuhakaan. Palvelukeskus käsittää tuotanto-, varasto- ja toimistotilojen lisäksi jakeluterminaalin.

Palvelukeskus on noin 3 600 bruttoneliömetrin kokoinen. Rakennustyöt käynnistetään välittömästi ja tavoitteena on aloittaa tuotannollinen toiminta palvelukeskuksessa jo kesäkuussa 2017. Palvelukeskuksessa tullaan huoltamaan Lindströmin tytäryhtiön Comforta Oy:n hotellitekstiilejä.

”Lehdon talousohjatun rakentamisen malli tuodaan myös Lindströmin uuden pesulan projektiin. Se mahdollistaa laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut, mutta myös tiiviissä aikataulussa rakentamisen”, myyntijohtaja Jukka Pekonen Lehto Groupista toteaa.

”Meille aikatauluissa pysyminen on erittäin tärkeää. Siksi on hienoa, että pääsemme aloittamaan rakennustyöt sovitusti. Investoinnin myötä pystymme lisäämään tuotantokapasiteettiamme pääkaupunkiseudulla ja tarjoamaan yhä ketterämpää palvelua asiakkaillemme”, sanoo Lindström Groupin Senior Vice President Jari Vihervuori.

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia