Talotekniikka Talous Uutiset Johanna Aatsalo Yksi kommentti

LVIS-Hokka myytiin

Linjasaneeraus- ja korjaushankkeiden urakointiin erikoistunut Projektipalvelu Talon Tekniikka ostaa LVIS-Hokan koko osakekannan.

LVIS-Hokan toimitusjohtaja Marko Korhosesta tulee kaupan myötä Talon Tekniikan merkittävä osakkeenomistaja. Ostettu yhtiö jatkaa toimintaansa omalla toiminimellään ja nykyisellä organisaatiollaan.

”Haemme voimaa kasvuun ja lisäresursseja, jotta voimme kilpailla myös isommista saneerausprojekteista. Tavoitteenamme on laajentua valtakunnalliseksi toimijaksi. Saamme tämän yrityskaupan myötä lisää osaavaa henkilöstöä ja tarjontamme laajenee sähköurakointiin sekä lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköalan huoltopalveluihin. Huollosta teemme asiakkaillemme vaivattoman avaimet käteen palvelun”, Talon Tekniikan hallituksen puheenjohtaja Sampo Kautto kertoo.

Yrityskaupan jälkeen yritykset työllistävät yhteensä noin 80 henkilöä. Yhteenlaskettu liikevaihto on tänä vuonna noin 30 miljoonaa euroa.

 

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

  • Kaksi vuotta on kulunut palosaneeraus urakan aloittamisesta lvishokan sähkötöiden osalta eikä vieläkään yritys ole pystynyt hoitamaan velvoitettaan että asunto valmistuisi piirustusten mukaiseksi
    Emme voi suositella yritystä vastuunkantajaksi saneerausurakointiin

    Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia