Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Yksi kommentti

Eteralta asuntoja Espooseen

Eläkevakuutusyhtiö Eteralla on rakenteilla 84 asuntoa Espoon Olariin. Asunnot valmistuvat huhtikuussa 2017.

As Oy Espoon Capella.

As Oy Olarin Oktaavi, As Oy Espoon Capella ja As Oy Espoon Festivo. Capella ja Festivo ovat Hausian vapaarahoitteista asuntotuotantoa. Koko alueelle tulee kolme asunto-osakeyhtiötä. Osoitteessa Kuunkehrä 6 on jo vietetty Asunto Oy Olarin Oktaavin harjannostajaisia.

Capella ja Festivo ovat Hausian vapaarahoitteista asuntotuotantoa.

Kohteen kehittäjänä ja pääurakoitsijana toimii Hausia Oy. Suunnittelijana toimii Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy. As Oy Olarin Oktaavin asunnot valmistuvat huhtikuussa 2017, ja niitä vuokraa Ovenia Oy.

”Hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä sijaitseville vuokra-asunnoille on hyvin kysyntää, ja eläkeyhtiölle asunnot ovat turvallisia sijoituskohteita”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

”Vuokra-asuntokohteet ovat tärkeä osa Eteran reaalisijoituksia.”

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

  • Olipa turha ’uutinen’… Kenelleköhän se oli tarkoitettu, vai vain täytteeksi/mainokseksi…? Olisi voinut kertoa esim. kohteen katuosoitteen, sen mitä tontilla nyt on ja koska kohde on aloitettu jos valmistakin kehutaan olevan jo kolmen kuukauden päästä…
    Annetun informaation perusteella juttu olisi sopinut paremmin artikkelissa mainittujen yritysten sisäiseen tiedotukseen tai talouslehden pikku-uutisiin kuin kuvalliseksi jutuksi Rakennuslehteen.

    Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia