Kiinteistöt Rakennuslehti Ei kommentteja

Granlund osti Taltecin

Granlund Oy on ostanut pääkaupunkiseudulla toimivan Taltec Oy:n osakekannan. Yritys fuusioidaan Granlundiin kesään 2017 mennessä, ja työntekijät siirtyvät fuusion kautta Granlundin palvelukseen.

LVIA-suunnitteluun ja rakennuttamispalveluihin keskittynyt Taltec vahvistaa Granlundin osaamista erityisesti taloteknisessä korjausrakentamisessa ja rakennuttamisessa. Vuonna 1997 perustettu Taltec Oy työllistää noin 20 asiantuntijaa.

1.1.2017 Granlundille on perustettu uusi korjausrakentamisen osasto, jonka johtajaksi tulee Taltecin nykyinen toimitusjohtaja Tapani Muttonen. Fuusion jälkeen korjausrakentamisen osasto työllistää noin 50 asiantuntijaa.

”Taltec Oy on tunnettu toimija korjausrakentamisen puolella ja täydentää hyvin Granlundin osaamista. Korjausrakentamisen määrä kasvaa koko ajan ja haluamme talotekniikan johtavana toimijana tarjota tälle sektorille myös kokonaisvaltaisempaa palvelua”, Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi sanoo.

”Granlundin kautta saamme toimintamme kehittämiselle paremman alustan. Toimintakulttuureissamme on paljon samaa ja sitä kautta lähestyminen oli helppoa. Voimme jatkossa yhdistää ketterään palveluun myös laajemman erikoisosaamisen sekä suuremmat kehitysresurssit”, Taltecin toimitusjohtaja Tapani Muttonen kertoo.

Taltec Oy on vuonna 1997 perustettu rakennuttamispalveluihin ja talotekniikan suunnitteluun keskittynyt yritys, joka työllistää noin 20 talotekniikan ja projektinjohdon asiantuntijaa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia