Suunnittelu Rakennuslehti Ei kommentteja

Rakennusalan konsulttitoimisto Helsinki Design Weekin pääyhteistyökumppaniksi

Helsinki Design Week valitsi rakennusalan konsulttitoimiston pääyhteistyökumppanikseen.

Monialainen suunnitteluyritys Ramboll on tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppani. Yhteistyö perustuu kaupunkisuunnittelun teemaan.

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka tavoitteena on kehittää kaupunkia muotoilun keinoin. Tapahtuma keräsi viime vuonna 158 000 kävijää.

”Suunnittelumme lähtökohtana ovat aina ihmiset. Kaupunkikehityshankkeiden menestys riippuu siitä, miten asukkaiden tarpeet otetaan huomioon. Tämä lähtökohta yhdistää meidät Helsinki Design Weekiin, joka tarjoaa kaupunkilaisille alustan osallistua muotoilun keinoin elinympäristönsä kehittämiseen ja siitä keskustelemiseen”, sanoo Rambollin markkinointi- ja viestintäjohtaja Karoliina Lehmusvirta.

”Monialaisena asiantuntijaorganisaationa Ramboll on luonteva kumppani kaupunkifestivaalille. Tulevaisuuteen katsova Ramboll tuo kaupunkikehitykseen uusia näkökulmia ja haastaa muotoilualan ratkomaan kaupungistumisen kysymyksiä”, Helsinki Design Weekin perustaja ja johtaja Kari Korkman sanoo.

Tapahtuma huipentuu 7.–17.9.2017 järjestettävään kaupunkifestivaaliin, jossa Rambollilla on oma nimikkotapahtumansa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia