Pirjo Honkaniemi

Rakli valitsi Vuoden rakennuttajan ja Vuoden rakennuttajakonsultin

Rakli on valinnut Vuoden 2016 rakennuttajaksi 3L Educationin Pirjo Honkaniemen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Hän on vuosien varrella tehnyt pitkään työtä rakennuttamisen kehittämiseksi.

Honkaniemi on innostanut uransa aikana koulutusten kautta lukemattomia alan ammattilaisia, levittänyt tietoa rakennuttamisesta ja elänyt myös ajassa tuoden verkostojensa kautta esille uusia kehittämisen menetelmiä ja osaajia.

Honkaniemi on edistänyt rakennuttamisen koulutusta pitkällä urallaan erityisesti RAP- ja RAPS-koulutusten (rakennuttaja ja vanhempi rakennuttaja) kautta. Rakennuttamisen keskeisimmän tapahtuman, Rakennuttajapäivien, järjestämisessä hän oli mukana 25 kertaa.

Honkaniemellä on ollut erinomaisen aktiivinen ja aikaansaava ote rakennuttamisen osaamisen varmistamisessa ja kehittämisessä. Hänestä on näkynyt aito kiinnostus rakennuttamisen kehittämistä ja koulutettavia kohtaan.

Merja Tiivola on Vuoden rakennuttajakonsultti

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi Merja Tiivolan Rakennuttajatoimisto HTJ:sta.

Tilaajat kiittävät Tiivolaa tämän osaamisesta ja luotettavuudesta. Hänen käsiinsä on uskottu useiden vaativien erikoiskohteiden sekä turvaluokiteltujen hankkeiden johtaminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja kollegoiden arvostus ovat osoituksia sellaisesta ammattitaidosta, jota tilaaja rakennuttajakonsultilta odottaa.

Hankkeiden läpiviejänä Tiivola on varmaotteinen ja aina huolellisesti valmistautunut. Hän myös hallitsee perusteellisesti eri urakkamuotoihin liittyvät sopimuskuviot, mikä luo turvaa kaikille hankkeen osapuolille. Vuorovaikutus Merja Tiivolan kanssa on sujuvaa ja projektien läpimeno on hänen luotsaamanaan jouhevaa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakli valitsi Vuoden rakennuttajan ja Vuoden rakennuttajakonsultin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi