Kokeile kuukausi maksutta

Realia Isännöinti osti Isännöitsijäkonttorin

Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut helsinkiläisen isännöintialan toimija Isännöitsijäkonttori Oy:n.

Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut helsinkiläisen isännöintialan toimija Isännöitsijäkonttori Oy:n.

Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa.

Isännöitsijäkonttori Oy on vuonna 1981 perustettu perheyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Yhtiö palvelee noin 175 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä Helsingissä. Kaupan myötä Realia Isännöinnin Helsingin alueen liiketoiminta vahvistuu merkittävästi. Isännöitsijäkonttori Oy jatkaa toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönään.

”Halusimme löytää yrityksellemme hyvän kodin sekä varmistaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun myös jatkossa. Osana Suomen suurinta isännöintialan yritystä voimme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän asiantuntemusta ja osaamista”, Isännöitsijäkonttori Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Laitinen sanoo.

”Nyt solmittu kauppa vahvistaa liiketoimintaamme Helsingissä. Olemme iloisia saadessamme joukkoomme uusia osaajia. Tärkeintä on, että Isännöitsijäkonttori Oy:n asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaista palvelua eikä kauppa aiheuta heille muutoksia”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala sanoo.

”Realia Group on Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamisen ja -välityksen palveluyritys, ja tavoitteenamme on kasvaa merkittävästi seuraavien vuosien aikana. Realia Isännöinnin kasvu sekä orgaanisesti että myös yritysostoilla on tärkeä osa konsernimme kasvustrategiaa”, Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Realia Isännöinti osti Isännöitsijäkonttorin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat