Siemens toimittaa Redi-kauppakeskuksen kiinteistönhallintajärjestelmän ja -automaation

Siemens Osakeyhtiö toimittaa kiinteistönhallintajärjestelmän ja -automaation Helsingin Kalasatamaan syksyllä 2018 avattavaan Redi-kauppakeskukseen, jonka rakentaa SRV. Toimitukseen kuuluu REDI-kauppakeskuksen lisäksi myös sen yhteyteen tuleva kallioparkki.

Siemens Osakeyhtiö toimittaa kiinteistönhallintajärjestelmän ja -automaation Helsingin Kalasatamaan syksyllä 2018 avattavaan Redi-kauppakeskukseen, jonka rakentaa SRV. Toimitukseen kuuluu REDI-kauppakeskuksen lisäksi myös sen yhteyteen tuleva kallioparkki.

Redissä käytetään Siemensin älykästä Desigo CC -kiinteistönhallintajärjestelmää. Desigo CC –järjestelmään on integroitu kiinteistön kaikki toiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi: lämmitys, ilmanvaihto, ilmastointi, valaistus, huonekohtaiset olosuhteet, energiankulutus ja turvajärjestelmät toimivat saumattomasti yhdessä.

”Älykäs kiinteistönhallintajärjestelmä yhdistää ihmiset, teknologian ja kiinteistön prosessit.  Toiminta on sujuvaa, koska kiinteistö on vuorovaikutuksessa käyttäjien, kiinteistöhallinnan ja kiinteistöstä huolehtivien organisaatioiden kanssa”, sanoo key account manager Kristian Antila Siemens Osakeyhtiön Building Technologies –divisioonasta.

Reaaliaikainen tiedonhallinta ja analytiikka tehostavat kiinteistön ylläpitoa, mikä lisää kiinteistön tuottavuutta. ”Esimerkiksi huolto- ja ylläpitotoimintoja voidaan tehostaa tekemällä toimenpiteet oikea-aikaisesti ja suunnitellusti sekä kohdistamalla resurssit oikein”, Antila sanoo.

Elinkaarenhallinnalla voidaan vaikuttaa merkittävästi kiinteistön kustannuksiin. Käyttökustannusten osuus on noin 80 prosenttia ja rakennuskustannusten vain noin 20 prosenttia kiinteistön elinkaaren kokonaiskustannuksista.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Siemens toimittaa Redi-kauppakeskuksen kiinteistönhallintajärjestelmän ja -automaation”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat