Kokeile kuukausi maksutta

Jatke rakentaa 180 asuntoa Helsinkiin

Jatke Uusimaa rakentaa Helsingin Herttoniemenrantaan 98 vuokra-asuntoa, 120-paikkaisen autohallin sekä 80 vapaarahoitteista asuntoa.

Jatke rakentaa OP Kiinteistösijoituksen hallinnoimalle OP Asuntorahasto I:n tontille 98 vuokra-asuntoa sekä lisäksi noin 120-paikkaisen autohallin. Osoitteeseen Hitsaajankatu 9 nousevaan kohteeseen tulee kaikkiaan noin 6250 kerrosneliötä asuntoja, ja sen arvioidaan valmistuvan vuoden 2018 lopulla. Tontilta puretaan noin 10000 neliön suuruinen vanha rakennus. Sen purkutyöt ovat jo käynnistyneet.

Lisäksi Jatke rakentaa osoitteessa Niittaajankatu 10 sijaitsevalle OP Tonttirahaston omistamalle tontille yli 80 huoneiston kerrostaloyhtiön. Yhtiön laajuus on noin 4650 kerrosneliötä. Asuntojen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2019.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke rakentaa 180 asuntoa Helsinkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat