Lemminkäinen korjaa Etelä-Suomen teitä

Lemminkäinen ja Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ovat sopineet tienpäällystysurakasta Etelä-Suomen alueella.

Työt alkavat huhtikuussa 2017 ja päättyvät syyskuussa 2017. Urakan arvo on noin 15 miljoonaa euroa.

Urakkaan sisältyy maanteiden päällystys- ja rakenteen parantamistöitä, jossa haasteita aiheuttaa erityisesti vilkas liikenne. Urakkaan sisältyy muun muassa Remix-päällysteitä ja sekoitusjyrsintäkohteita.

Korjattavia tieosuuksia on yhteensä noin 280 kilometriä.

Keskustelu artikkelista: 3 kommenttia

  • Mitähän huhtikuussa voi jo tehdä? Taas heitetään rahaa menemään aivan järjettömästi. Eihän siihen aikaan synny muuta kuin sutta ja sekundaa. Ely Äly hoi. Ja remixeri töitä muka. Pitäisi kieltää kokonaan moinen tekotapa.

    Vastaa
  • Voihan se aurinko paistella, mutta tienrunko on sulamassa roudasta. Jos tilaaja on niin tietämätön asiasta, että antaa sulamisvaiheessa olevan tienrungon päälle päällystää, niin kukahan ne irit mittaa.

    Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia