Peikolta Deltapalkkeja Kurikan koulukampukseen

Peikko Finland on saanut Deltapalkki-tilauksen Kurikkaan rakennettavaan koulukampukseen.

Peikko Finland on saanut Deltapalkki-tilauksen Kurikkaan rakennettavaan koulukampukseen.

Tilaus käsittää 2,8 kilometriä Deltapalkkeja ja PCs-piilokonsoleita niiden liittämiseen betonipilareihin. Toimitukset ajoittuvat helmikuun ja toukokuun 2017 välille. Kampus valmistuu syksyllä 2018, ja koulutyö uusissa tiloissa alkaa tammikuussa 2019.

Kurikan koulukampus on alueellisesti mittava hanke. Uudisrakennusten koko on 12 000 neliötä, lisäksi tontille jätetään yksi vanha koulurakennus, joka peruskorjataan.

Kampukseen on suunniteltu avoimia, muunneltavia, viihtyisiä ja valoisia oppimisympäristöjä. Huomionarvoista kampuksessa on, että saman katon alla sijaitsee ammattikoulu ja lukio. Tiloissa tulee opiskelemaan 800 nuorta. Tilat tulevat koulutuksen lisäksi palvelemaan myös muita kansalaisia esimerkiksi liikunta-, messu- tai konserttitiloina.

Kampuksen rakennuttavat Seinäjoen koulutuskuntayhtymä ja Kurikan kaupunki. Kohteen arkkitehtisuunnittelun on tehnyt Arkkitehdit Siistonen. Rakennesuunnittelusta vastasi A-Insinöörit Suunnnittelu. Hankkeen toteuttaa pääurakoitsija WasaCon.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikolta Deltapalkkeja Kurikan koulukampukseen”

Vastaa