Projektit Suunnittelu Rakennuslehti Ei kommentteja

Pöyryltä tilattiin sähköprojektien suunnittelupalveluita Unkarissa

Pöyry on saanut MVM Ovitilta Szabolcsbákan sähköaseman suunnittelupalveluja koskevan toimeksiannon Unkarissa.

Toimeksianto sisältää Szabolcsbáka 750/400 kilovoltin ilmaeristeisen (AIS) sähköaseman ja sitä yhdistävien 750 ja 400 kilovoltin ilmajohtojen kannattavuusselvityksen (tehty), suunnittelun, luvitus- ja työmaapalvelut liittyen asennuksiin, käyttölupaan ja lopulliseen dokumentaatioon.

Hankkeen suunnitteluvaiheen kesto on kahdeksan kuukautta ja lisensoinnin kuusi kuukautta. Rakennusvaihe kestää noin 18 kuukautta, ja sähköasema on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2019 lopussa.

Itäisessä Unkarissa sijaitseva sähköasema on Unkarin voimajärjestelmässä ainutlaatuinen paitsi jännitetasoltaan myös konfiguraatioiltaan. 750/400/15 kilovoltin yksivaihemuuntajilla on 1100/1100/240 megavolttiampeerin nimellisteho kolmivaiheisena.

Pöyry on saanut Unkarissa myös muita samanlaisia toimeksiantoja tämän tilikauden aikana. Toimeksiantoihin sisältyy kahden Unkarin ja Slovakian välisen 400 kilovoltin ilmajohdon (Gönyu, Sajóivanka) kokonaissuunnittelu, lisensointityö ja työmaasuunnittelupalvelut sekä 400/120 kilovoltin AIS-sähköasemien laajennukset.

Pöyry ei julkistanut tilausten arvoa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia