Projektit Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Skanska rakentaa uuden asuntokohteen Karjarantaan Porissa

Skanska rakentaa 8-kerroksisen asuintalon Porin Karjarantaan Kokemäenjoen rannalle. Hankkeen rakentaminen käynnistyy arviolta kesällä 2017, ja se valmistuu kesällä 2018.

As.oy Porin Sopraano on Karjarantaan tulevan uuden korttelin ensimmäinen talo, johon tulee 37 asuntoa. Niistä suurin osa on kaksioita ja kolmioita, mutta tarjolla on myös yksiöitä. Lähes kaikkiin Sopraanon koteihin kuuluu lasitettu parveke jokinäkymin.

Taloyhtiön asukkaiden käytössä on ensimmäisen kerroksen kerhotila, johon tulee muutamia kuntoilulaitteita. Jokirannassa avautuu asukkaiden yhteispiha. Sopraanossa on myös 22 autokatospaikkaa.

Karjarannasta on autolla vain noin viiden minuutin matka keskustaan ja kävellenkin vain 15 minuuttia. Joen toisella rannalla on Kirjurinluoto.

Hanke on jatkoa Skanskan useille aikaisemmille rakennushankkeille Karjarannassa. Skanska on rakentanut Karjarantaan yhteensä jo kahdeksan taloa. Viimeisimpänä valmistui Porin Klarinetti kesäkuussa 2015. Ennen Klarinettia valmistuivat Porin Sello syyskuussa 2013 ja Porin Trumpetti helmikuussa 2013.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia