Projektit Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Lemminkäinen rakentaa elinkaarimallilla koulukampuksen Parkanoon

Lemminkäinen rakentaa elinkaarimallilla koulukampuksen Parkanoon. Rakennustyöt alkavat huhtikuussa 2017. Hankkeen kokonaisarvo on noin 26 miljoonaa euroa.

Sopimukseen sisältyy rakennusten suunnittelu ja toteutus. Tämän lisäksi rakennusten hoito, ylläpito, käyttäjäpalvelut sekä palvelusopimuksen aikaiset perusparannusinvestoinnit ovat Lemminkäisen vastuulla 20 vuoden palvelujakson ajan.

Hanke käsittää opetustilat noin 400 alakoululaiselle ja 200 yläkoululaiselle sekä noin 130:lle toisen asteen opiskelijalle. Opetustilojen lisäksi rakennukseen sisältyy muun muassa valmistuskeittiö, ruokasali, liikuntatilat ja 300-paikkainen auditorio. Rakennusten pinta-ala on yhteensä 7 880 bruttoneliötä.

Lemminkäinen rakentaa parhaillaan elinkaarimallilla kouluja myös Hollolaan, Kuopioon ja Karttulaan. Lemminkäinen on rakentanut elinkaarikohteita viime vuosina myös Pudasjärvelle, Ouluun ja Porvooseen.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia