Suunnittelu Projektit Rakennuslehti Ei kommentteja

Pöyry sai toimeksiannon tehtaan uudistushankkeen detaljisuunnittelupalveluista Saksassa

Pöyry on saanut Synthomerilta (Synthomer Deutschland GmbH) toimeksiannon yhtiön Wormsissa Saksassa sijaitsevan dispersiotehtaan uudistushankkeen detaljisuunnittelupalveluista.

Toimeksianto kattaa detaljisuunnittelupalvelut kaikilta suunnittelualueilta sekä turvallisuuspalvelujen johtamisen, lupasuunnittelun, kustannusseurannan ja projektiaikataulutuksen. Toimeksiannon arvioidaan valmistuvan vuoden 2018 kolmannen neljänneksen aikana. Pöyry ei julkista tilauksen arvoa.

Synthomer kehittää ja markkinoi monien eri teollisuudenalojen käyttöön polymeerejä, joista valmistetaan ja joilla parannetaan päivittäistavaroita.

Synthomer investoi yhteensä 20 miljoonaa euroa useisiin uusiin, täysin automatisoituihin akryylidispersioiden tuotantolinjoihin. Investoinnin avulla yhtiön kapasiteetti kasvaa 30000 tonnilla. Uusien tuotantolinjojen joustavuus mahdollistaa uutta orgaanista kasvua erikoissegmenteillä, sillä yli neljännes uudesta kapasiteetista suunnataan innovatiivisten ja erittäin ympäristöystävällisten tuotteiden tuotantoon.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia