Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Skanska rakentaa liike- ja toimistorakennuksen Ouluun

Oulun Limingantulliin nousee vanhan postitalon tilalle uusi 12 000 neliömetrin kokoinen liike- ja toimistorakennus.

Rakennustyöt alkoivat marraskuussa 2016. Liikerakennuksen ensimmäinen vaihe valmistuu kokonaisuudessaan syyskuun 2017 lopussa.

”Limingantullin alue on kasvussa ja kiinnostaa yrityksiä kovasti. Nyt rakenteilla oleva kiinteistö tarjoaa oivat puitteet monelle paljon tilaa tarvitsevalle yritykselle”, kertoo projektipäällikkö Matti Viitala Kiinteistö oy Oulun Alasintien omistajatahoihin kuuluvasta Movitek Oy:stä.

Osoitteeseen Alasintie 10 kohoavaan liike- ja toimistorakennuksen muuttavat ensimmäisten joukossa muun muassa Keskon aluekonttori, Autotalo Laakkonen ja Baby Style -lastentarvikeliike sekä HopLop-liikuntaseikkailupuisto.

Alasintie 10:n liike- ja toimistorakennusta on alusta alkaen suunniteltu ja toteutettu sen rakennuttajana toimivan Kiinteistö oy Oulun Alasintien ja rakentaja Skanskan tiiviissä yhteistyössä.

Kiinteistö Oy Oulun Alasintien omistavat Movitek, Movira ja Sähkö-Polar ovat jo aiemmin toteuttaneet Skanskan kanssa vastaavalla yhteistyömallilla Limingantullinraitin liikerakennuksen.

”Nyt rakenteilla olevan kiinteistön ensimmäisen vaiheen lisäksi suunnittelemme yhteistyössä parhaillaan tontille myös toista liikerakennusta, jossa olisi tilaa noin 6 000 neliömetriä”, hankekehityspäällikkö Markus Pöllä Skanskasta kertoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia