Talous Kiinteistöt Rakentaminen Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Titanium Asunto on käynyt ahkerasti kaupoilla

Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunto on ensimmäisellä kvartaalilla hankkinut omistukseensa 188 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa.

Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunto on Titanium Rahastoyhtiö oy:n hallinnoima.

Asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Hankitut asunnot ovat vuosina 2015-2017 valmistuneissa taloissa. Niistä on yksiöitä on 160 kappaletta.

”Q1 hankitut asunnot täydentävät erinomaisesti rahaston salkkua ja tuottavat noin 5 %:n vuotuista nettovuokraa. Pienten vuokra-asuntojen tarve ja vuokrattavuus säilyvät myös jatkossa hyvällä tasolla”, salkunhoitaja ja osakas Tommi Santanen Titanium Rahastoyhtiö oy:stä sanoo.

Maaliskuussa tehtyjen hankintojen lisäksi Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunto on käynnistänyt ja käynnistämässä huomattavan määrän uusia vuokra-asunto- ja erityisryhmien palveluasuntokohteita isoissa kaupungeissa. Rahaston sijoituskapasiteetti on maaliskuun lopussa noin 65 miljoonaa euroa, ja sen arvioidaan kasvavan voimakkaasti.

Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunnon sijoituskohteita ovat uudet, uudehkot ja rakennettavat pienet vuokra-asunnot, jotka sijaitsevat isoissa suomalaisissa kaupungeissa. Lisäksi rahasto hankkii omistukseensa erityisryhmien palveluasuntoja.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia