Kokeile kuukausi maksutta

Teräsbetonipaalujen tuotelehti päivittyy

Rakennusteollisuus RT:n julkaisusta Teräsbetonipaalujen tuotelehti ilmestyy syksyllä 2017 päivitetty versio, joka uudistetaan joulukuussa 2016 ilmestyneen Paalutusohjeen 2016 (RIL 254-2016) mukaiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n julkaisusta Teräsbetonipaalujen tuotelehti ilmestyy syksyllä 2017 päivitetty versio, joka uudistetaan joulukuussa 2016 ilmestyneen Paalutusohjeen 2016 (RIL 254-2016) mukaiseksi.

Tuotelehti on tarkoitettu ohjeistukseksi teräsbetonipaalutuksen suunnitteluun ja paalutustyöhön.

Tuotelehti käsittelee lyömällä asennettavia teräsbetonipaaluja, jotka on valmistettu RT:n laatimien mitoituslaskelmien ja valmistuspiirustusten mukaisesti. Näiden paalujen valmistajia ovat HTM Yhtiöt Oy, Kokemäen TB-paalu ja Lujabetoni Oy.

Nykyinen Tuotelehti on tarkoitettu PO-2011 mukaiseen paalutustyöhön, mutta sen mukaisia tuotteita voi käyttää myös PO-2016 mukaiseen paalutustyöhön siirtymäajan, kunnes päivitetyn Paalutusohjeen mukainen Tuotelehti 2017 ilmestyy syksyllä 2017.

Päivitys tulee korvaamaan samassa yhteydessä kumottavan nykyisen (PO-2011 mukaisen) RT Tuotelehden.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teräsbetonipaalujen tuotelehti päivittyy”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat