Talotekniikka Talous Työelämä Uutiset Johanna Aatsalo Ei kommentteja

Vexvelle uusi toimitusjohtaja ja osakas

Kaukoenergiaventtiilien valmistaja Vexve on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jussi Vanhasen, 45.

Hän aloittaa uudessa tehtävässään toukokuun alussa. Nimityksen yhteydessä Vanhanen on tehnyt merkittävän sijoituksen yhtiöön. Yhtiön nykyinen vt. toimitusjohtaja Otto Kukkonen toimii jatkossa yhtiön hallituksen varapuheenjohtajana.

Vanhanen siirtyy Vexvelle Mondi Groupilta Itävallan Wienistä, jossa hän työskenteli vuodesta 2014 lähtien kuitupakkaus-liiketoiminnan toimitusjohtajana. Tätä ennen hän toimi esimerkiksi The Boston Consulting Groupin vanhempana neuvonantajana ja useissa eri tehtävissä UPM:llä Brasiliassa, Espanjassa, Kiinassa ja Suomessa. Vuodesta 2014 lähtien Vanhanen on ollut Peikko Groupin hallituksen puheenjohtaja.

”Vexvellä on kunnianhimoiset suunnitelmat merkittävään kansainväliseen kasvuharppaukseen. Uskon, että Jussi Vanhanen on kokemukseltaan, osaamiseltaan ja arvoiltaan juuri oikea henkilö johtamaan tätä Vexven uutta kehitysvaihetta”, Vexven hallituksen puheenjohtaja Sari Baldauf sanoo.

Vexve on perustettu vuonna 1960. Yhtiön Sastamalan ja Laitilan tehtailla valmistettuja tuotteita viedään vuosittain yli 30 maahan. Vexven liikevaihto on noin 46 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 160 ihmistä.

 

 

 

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia