Peab saneeraa toimiston hotelliksi Helsinki-Vantaalla

Lentoasemaympäristöissä toimiva kiinteistöyhtiö LAK Real Estate oyj ja Peab oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Helsinki-Vantaan lentoaseman Toimistokeskustalon muuntamisesta osin hotelliksi.

Rakennuskohde sijaitsee osoitteessa Lentäjäntie 1. Kohde käsittää niin sanotun uuden osan käyttötarkoituksen muutoksen purkuineen ja rakennustöineen. Hankkeessa osa rakennuksesta muutetaan osittain hotelliksi, mutta osa kiinteistöstä jää edelleen nykyiseen käyttöönsä toimistotiloina. Urakka-alue käsittää talon kerrokset 3–7.

Kohteen rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Hankkeen on määrä olla valmis helmikuussa 2018. Urakkasumma on noin 9,5 miljoonaa euroa.

”Rakennukseen tulee mittavan remontin myötä Scandicin hotelli, jossa on 150 hotellihuonetta, ravintola ja kokoustilaa. Hotelliprojekti täydentää erinomaisesti LAKin kiinteistösalkkua”, hankekehitysjohtaja Juha Jaakola LAK Real Estatelta kertoo.

LAK Real Estaten toiminnan painopiste on Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Sen lisäksi yhtiö toimii Turun lentoasemalla.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia