Rajaville saa uuden toimitusjohtajan

Rajavillen hallitus on nimittänyt rakennusinsinööri Perttu Salmelan, 38, yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi syyskuun alusta alkaen.

Rajavillen hallitus on nimittänyt rakennusinsinööri Perttu Salmelan, 38, yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi syyskuun alusta alkaen.

Salmela seuraa väliaikaisesti tehtävää hoitanutta Sami Sivurantaa, joka jatkaa Parman liiketoiminnan kehitysjohtajana. Rajaville on Parman tytäryhtiö, jolla on tehtaat Oulussa ja Haukiputaalla. Yhtiö työllistää runsaat sata henkeä.

Salmelalla on yli kymmenen vuoden kokemus betoniteollisuudesta. Hän on toiminut Ruduksen Pohjois-Suomen aluejohtajana vuodesta 2012.

”Salmelalla on vahva kokemus toimialalta myynti- ja johtotehtävissä. Tämä asiantuntemus on tärkeässä roolissa kehittäessämme yhtiötä Consoliksen pohjoisimpana toimintayksikkönä strategiamme mukaisesti”, Parman väliaikainen toimitusjohtaja Jarmo Viljanen sanoo.

”Toivon, että kokemukseni betoniteollisuudesta ja pohjoisen Suomen rakentamisesta tuovat lisäarvoa yhtiöön. Kokeneen henkilöstön ja konsernin tuella Rajavillellä on hyvät edellytykset menestyä”, Salmela toteaa.

Kannattavuutta paremmaksi

Tehdasverkoston optimointi ja raskas kehitysohjelma ovat viime vuosina syöneet Parman ja Rajavillen tulosta. Samalla nämä toimet ovat kuitenkin luoneet kestävää pohjaa kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiselle.

”Tehdyt järjestelyt ja prosessejamme sujuvoittavat toimenpiteet ovat olleet välttämättömiä kilpailukyvyn säilyttämiseksi pitkällä jänteellä. Positiivinen markkinatilanne ja uuden omistajan voimakas kehittävä ote antavat eväät kannattavuutemme nostamiseen. Alkuvuosi antaa jo selkeitä viitteitä, että olemme oikealla uralla”, Viljanen kertoo.

Rajavillen vuoden 2016 liikevaihto oli 18,1 miljoonaa euroa. Parman vuoden 2016 liikevaihto oli 144,4 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 600 henkeä.

Koko Consolis-konsernin liikevaihto on noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 10000.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rajaville saa uuden toimitusjohtajan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat