Talous Suunnittelu Rakennuslehti Ei kommentteja

Ramboll osti Insinööritoimisto Geosaimaan

Ramboll on torstaina 1. kesäkuuta allekirjoitetulla kaupalla ostanut lappeenrantalaisen Insinööritoimisto Geosaimaan liiketoiminnan.

Insinööritoimisto Geosaimaa on Lappeenrannassa toimiva, vuonna 1985 perustettu yritys, joka on erikoistunut erityisesti geotekniseen ja aluesuunnitteluun sekä maastotutkimusten tekoon. Yritys työllistää kymmenen henkeä, jotka siirtyvät vanhoina työntekijöinä Rambollin palvelukseen.

”Nyt tehdyllä yrityskaupalla vahvistamme asemaamme ja täydennämme tarjontaamme Lappeenrannan seudulla”, johtaja Jarkko Niittymäki Rambollin Infra-toimialalta toteaa.

Rambollin henkilöstömäärä Mikkelin ja Lappeenrannan seudulla nousee kaupan myötä yli 60 henkeen. Ramboll tarjoaa alueella monialaisia infran suunnittelun ja ympäristökonsultoinnin palveluja ja maastotutkimuksia sekä talotekniikka- ja rakennesuunnittelua ja rakennuttamispalveluja.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia