Vuoden putkiremonttikilpailu 2017 on alkanut

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset, Rakennusteollisuus RT, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ja LVI-alan järjestöt etsivät jälleen vuoden parasta putkiremonttia.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kilpailussa etsitään onnistuneita putkiremontteja ja halutaan tuoda sekä remontteja, niiden tekijöitä, hyviä toimintatapoja ja menetelmiä julki.

Kilpailuun voivat osallistua 1.1.2016-30.9.2017 valmistuneet putkiremontit. Putkiremontin voi ilmoittaa kilpailuun tilaaja, urakoitsija, suunnittelija tai projektin johtaja. Kiinteistönomistajan on annettava suostumuksensa kilpailuun ilmoittautumiselle.

Kilpailun järjestävät Kiinteistöalan ammattilaiset AKHA ry, Suomen LVI-liitto SuLVI ry, LVI-Tekniset urakoitsijat LVI-TU ry, Rakennusteollisuus RT ry ja Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 1.12.2017. Tuomaristo valitsee voittajan ja kunniamaininnan saajat. Tulokset julkistetaan helmikuussa Korjausrakentaminen 2018 -tapahtumassa.

 

 

 

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Vuoden putkiremonttikilpailu 2017 on alkanut”

  1. Ihan mukavaa olis jos olis vaikka linkki sivulle, jossa ilmoittautumisohjeet…

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi