Asokodit rakennuttaa asuntoja Järvenpään hyvinvointikampukselle.

Asokodit rakennuttaa asuntoja Järvenpäähän

Asokodit rakennuttaa asuntoja Järvenpään hyvinvointikampukselle.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Asokotien kohteen rakentaminen aloitetaan ensi kesänä. Kooltaan asunnot ovat 26–71,5-neliöisiä.

”Urakkakilpailu toteutetaan ensi keväänä ja sen jälkeen tiedämme, minkä hintaisia asunnoista tulee. Asumisoikeusmaksu on 15 prosenttia huoneiston hankintahinnasta. Uskomme, että kohde kiinnostaa erinomaisen sijaintinsa ja kampukselle tulevien palveluiden takia kaikenikäisiä asukkaita”, Asokotien markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen toteaa.

Hyvinvointikampuksen rakentaminen käynnistyy ensi keväänä. Koko kortteli on valmis vuonna 2020. Ympärivuorokautinen päiväkoti avataan alustavien suunnitelmien mukaan vuonna 2022.

Kortteliin on tulossa Asokotien asumisoikeusasuntojen lisäksi Jatke-konsernin omistusasuntoja. Lisäksi sinne tulee Tyvene oy:ltä ARA-vuokra-asuntoja yli 65-vuotiaille ja palveluasuntoja, joissa palvelutuottajana toimii Diacor.

Korttelin pysäköintiratkaisu toteutetaan maanalaisen autohallin avulla siten, että porrashuoneisiin päästään sisätilojen kautta autohallista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asokodit rakennuttaa asuntoja Järvenpäähän”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi