Kokeile kuukausi maksutta

Finnfoam osti styroksia valmistavan Styroplastin

Salolainen Finnfoam oy on ostanut valkeakoskelaisen styroksia valmistavan Styroplast oy:n koko osakekannan. Styroplastin liikevaihto viime vuonna oli noin 7,5 miljoonaa euroa.

Finnfoamilla on tuotantoa useissa maissa Suomen ulkopuolella. Uusin ulkomainen tuotantolaitos käynnistettiin Ruotsissa vuoden 2018 alussa.

Homehtumattomiin muovipohjaisiin lämmöneristeisiin ja ratkaisuihin erikoistunut Finnfoam saa kaupan myötä tarjontaansa Styroplastin päätuotteen, rakennustyömaiden volyymituotteen eli valkoisen styroksin.

”Asiakkaat haluavat mieluiten ostaa tuotekokonaisuuksia yhdeltä toimittajalta ja Styroplastin oston myötä pystymme nyt tarjoamaan heille täydellisen muovipohjaisten eristeiden tuotepaletin”, Finnfoamin toimitusjohtaja Henri Nieminen sanoo tiedotteessa.

Nieminen arvioi myös, että yrityskaupan johdosta Finnfoam tulee tekemään niin Saloon kuin Valkeakoskellekin lisäinvestointeja lähivuosien aikana.

”Valkeakoski on EPS-tehtaalle eriomainen paikka sijainniltaan.”

Finnfoam haluaa vahvistaa kaupalla kasvuaan ja puolustaa lämmöneristeiden tuotannon säilymistä kotimaisissa käsissä.

Styroplast jatkaa kaupan jälkeen Finnfoamin tytäryhtiönä itsenäisesti omalla nimellä ja brändillä. Yhtiön 12 työntekijän henkilöstö siirtyy Finnfoamin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnfoam osti styroksia valmistavan Styroplastin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat