Kokeile kuukausi maksutta

Salpausselän Rakentajista tutkintapyyntö poliisille

Verottajan tutkintapyyntöön perustuva selvitys koskee epäilyä törkeästä veropetoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Verottajan tutkintapyyntöön perustuva selvitys koskee epäilyä törkeästä veropetoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Verohallinto on tehnyt Hämeen poliisilaitokselle tutkintapyynnön, jossa pyydetään selvittämään, ovatko Salpausselän Rakentajat oy:n toiminnasta vastuussa olevat henkilöt syyllistyneet verorikokseen.

Tutkintapyynnön perusteella asiasta on kirjattu tutkintailmoitus epäillyistä törkeästä veropetoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Rikosepäilyt liittyvät vuosiin 2015-2016.

Esitutkinnan tässä vaiheessa tutkintapyynnön sisällöstä ei tiedoteta tarkemmin.

Tätä artikkelia on kommentoitu 7 kertaa

7 vastausta artikkeliin “Salpausselän Rakentajista tutkintapyyntö poliisille”

 1. Tutkintapyyntö taitaa selittää pääomistajan pikaisen irtautumisen yhtiön toiminnasta. Ehkä olisi yhtiön fiksuinta itse kertoa asioiden taustat.
  Koska alkaa Nuorisosäätiöstä poliisitutkinta?

 2. Keskustalaisten tutkintaa (Nuorisosäätiö) lykätään loppuun asti. Taustalla on kepulainen Ara, jonka omakin valvonta asiassa on pettänyt.Taitaa olla ylijohtajakin nuorisosäätiöläisten kaveri; ei Aralla ole tapana tutkia kavereita. Tuskin asiassa on kuitenkaan kyse henkilökohtaisesta edusta.

 3. Joo tuo Nuorisosäätiön toiminta on mennyt todella härskiksi. SSR:n väen tietäen, ovat keskenään oikein sopiva kaksikko tekemään yhteistyötä. Noloa tämä (esim. Aleksi 5 Lahdessa) on tosiaan Aralle ja RAY:lle, jotka ovat työntäneet rahaa Nuorisosäätiölle ja niillä rahoilla on nyt sitten mm. rakennettu vuokra-asuntojen lisäksi lähes miljoonakämpät hiljaiseen myyntiin. Toki väitetään, että juuri tämä kohde ei ole saanut julkista tukea.. Lienee yhtä totta kuin se, että V******* & kumppanit tulevat aikanaan oikeuteen suoraselkäisesti kertomaan touhuistaan. Jos olisin vero/poliisiviranomainen alkaisin jo selvittää onko Seychelleillä luovutussopimusta Suomeen…

 4. Olen erään nuorisosäätiön kohteen asukas. Olen asunut kohteessa lähes 10 vuotta. Olen yrittänyt toimittaa nuorisosäätiön toimintaan liittyviä erilaisia tietoja ja sähköpostiviestejä araan, prh, avi… niin paljon asiaa, osa vakavaa ja osa vähemmän vakavaa. Aran henkilöstöstä kaksi ei vastannut näihin asioihin mitään, soitin myöhemmin sinne päin ja kysyin voivatko he ottaa kantaa vuokran kohtuuttomiin nousuihin. Totesi kyllä että vuokra on järkyttävän suuri, mutta he eivät voi vaikuttaa tai puuttua siihen mitenkään. Sanoin että kaikenkaikkiin on kumma että kukaan ei ota kantaa tai puutu mihinkään millään tavoin, että mielenterveys tässä on menetetty. Tähän vastattiin:” ei nyt tuollaisten asioiden takia kannata mielenterveyttään menettää, kannattaa muuttaa muualle.” Niin niin minähän se ongelma olinkin. Ja asuntojakin on tällä hetkellä mielinmäärin vapaana. No hitto ei.
  Nuoria viilataan linssiin niin törkeällä tavalla ettei kukaan ulkopuolinen sitä edes ymmärrä.

  (Toimitus on lyhentänyt alkuperäistä kommenttia 6.3.2018)

 5. Veropetos on rikosoikeudellisesti rangaistava teko. Samoin on rangaistava ton myös viranomaistoiminnasta annetun julkisuuslain mukaan salassapidettävien tietojen luovuttaminen – näin on ilmeisesti jälleen päässyt verohallinnosa tai poliisihallinnossa tapahtumaan, kun Salpausselän Rakentajiin kohdistuva tutkintapyyntö on tullut julkiseksi tiedoksi.

  Olisi suotavaa,ettämyös viranomaiset noudattavat lakia.

 6. Nuorisosäätiön koko pakka uusiks! Pätevät isännöitsijät olis jees. Nykyiset ovat pestinsä voittaneet kapakan bingosta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat