Jatke urakoi VTS-kodeille asuintaloja

Jatke urakoi kokonaisurakkana VTS-kodeille asuintaloja Tampereelle.

Jatke urakoi kokonaisurakkana VTS-kodeille asuintaloja Tampereelle.

Tiedotteen mukaan kerrostalot ovat 9-kerroksisia autohalleineen.

Tampereen Vuokratalosäätiö, Vilusen Rinne Oy ja VTS Kiinteistöpalvelu Oy muodostavat yhdessä VTS- kodit, joka on Tampereen suurin vuokranantaja. Nyt rakennettavaan uudiskohteeseen Kaukajärvelle tulee kaikkiaan 112 asuntoa, joiden bruttoala on hieman yli 7500 kerrosneliötä.

”Urakassa uusimme myös viereisen taloyhtiön pihan autokatoksineen ja pyörävarastoineen. Kohteet valmistuvat vaiheittain vuoden 2019 loppuun mennessä”, Jatkeen työpäällikkö Juha Hautaniemi toteaa.

Tampereen Autismisäätiölle kaksi kohdetta

Lisäksi Jatke on allekirjoittanut Tampereen Autismisäätiön kanssa KVR-urakkasopimukset kahden uudiskohteen rakentamisesta.

Tampereen Autismisäätiölle rakennettavat kaksi kohdetta sijaitsevat vierekkäisillä tonteilla Ruskon alueella.

Ryhmäkotimuotoiseen asumiseen tarkoitettuja huoneistoja rakennetaan 10, joiden yhteyteen valmistuu myös henkilökunnan toimitilat. Toisessa projektissa rakennetaan 11 tukihuoneistoasuntoa sekä liiketila.

Yhteensä nämä kohteet kattavat noin 1600 rakennusneliötä. Kohteet valmistuvat tämän vuoden loppuun mennessä.

”Rakennamme uudella asuinalueella, jossa on paljon muitakin kohteita. Vaikka työmaaliikenne onkin tuttua alueen asukkaille, tulemme aktiivisesti tiedottamaan työmaaliikenteen vaaroista mm. asukasviestinnällä ja liikenteestä varoittavilla kylteillä”, Jatke projektipäällikkö Jouni Turtiainen kertoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Jatke urakoi VTS-kodeille asuintaloja”

Vastaa