Nykyinen toimitusjohtaja Markku Auranen jää eläkkeelle.

Rakennustoimisto Laamolle nimitettiin uusi toimitusjohtaja

Nykyinen toimitusjohtaja Markku Auranen jää eläkkeelle.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan Ari Silvola siirtyy Laamolle Rakennustoimisto Taitoneliö oy:stä, missä hän toimi yrityksen aluejohtajana. Miltei 30-vuotisen rakennusuransa aikana Silvola on ehtinyt työskennellä myös Satolla sekä Polar-Rakennuksen riveissä.

Laamossa Silvola arvostaa erityisesti laadukkaan rakentamisen pitkiä perinteitä, yrityksen hyvää mainetta sekä vahvaa paikallisuutta.

”Tulevaisuus näyttää Laamon näkövinkkelistä erittäin positiiviselta, ja yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet. Itse tulen korostamaan yhteistyön merkitystä kautta linjan – niin konsernin ja yrityksen sisällä kuin kumppaneiden ja eri sidosryhmien välillä”, Silvola kertoo.

Silvola aloitti johtotehtävät Laamolla tällä viikolla varatoimitusjohtajan roolissa. Toimitusjohtajaksi hänet nimitetään kesäkuun lopussa nykyisen toimitusjohtaja Markku Aurasen jäädessä eläkkeelle.

Arjasmaa Yhtiöihin kuuluva rakennustoimisto toimii pääasiassa Lounais-Suomessa ja työllistää yli 40 henkilöä.

Arjasmaa Yhtiöt Oy puolestaan työllistää yli 80 rakennusalan ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa. Konsernin tytäryhtiöitä ovat Rakennustoimisto Laamo Oy:n lisäksi Rakennusliike Kemppe Oy sekä Rakennus Oy Isotalo. Konsernin tavoitteena on olla paras rakennuspalveluratkaisu kaikkiin rakennusalan hankkeisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennustoimisto Laamolle nimitettiin uusi toimitusjohtaja”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi