Kuopion Portti saa pitkäaikaisen vuokralaisen

Kuopion tulevaan maamerkkiin Kuopion Porttiin on tehty pitkäaikainen vuokrasopimus toimistotiloista.

Kuopion Portti. Kuva: Lapti

Tiedotteen mukaan vuokrasopimuksen ovat allekirjoittaneet Lapti Group -konserniin kuuluva Rakennusliike Lapti oy ja Sweco. Tiloihin muuttaa Swecon Kuopion aluetoimisto tilojen valmistuttua vuonna 2020.

Vuokrasopimus käsittää toimistotilat noin 150 henkilölle.

”Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen tässä vaiheessa, lähes kaksi vuotta ennen tilojen valmistumista, antaa vuokralaiselle parhaat edellytykset muokata tilat ja palvelut omiin tarpeisiinsa sopiviksi”, Laptin Itä-Suomen aluejohtaja Risto Pekkarinen kertoo.

”Sweco saa Kuopion Portista nykyaikaiset ja sen liiketoimintaa hyvin palvelevat toimitilat. Meille on tärkeää olla lähellä asiakkaitamme. Muuton myötä asiantuntijamme ovat yhä helpommin saavutettavissa. Kuopion Portti sijaitsee Kuopion solmukohdassa, välittömästi keskustan laidalla, ja paikalle pääsee helposti monesta suunnasta”, kertoo Swecon tilojen suunnitteluttamisesta vastaava tulosyksikön johtaja Seppo Höyhtyä.

Kuopion asemanseudulle vaiheittain vuosina 2020-2023 valmistuva Kuopion Portti on kokonaisuus, johon rakennetaan matkustajapalveluiden lisäksi asunto-, toimisto-, liike- ja palvelutiloja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuopion Portti saa pitkäaikaisen vuokralaisen”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat