NCC on sopinut Savon Koulutuskuntayhtymän (SAKKY) kanssa oppilaitoksen rakentamisesta Varkauteen.

NCC rakentaa Savon Koulutuskuntayhtymälle oppilaitoksen Varkauteen

NCC on sopinut Savon Koulutuskuntayhtymän (SAKKY) kanssa oppilaitoksen rakentamisesta Varkauteen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jonka arvo on noin 9,2 miljoonaa euroa. Oppilaitoksen uudisrakennukselle haetaan pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä.

Varkauteen Osmajoentie 75:een rakennettava oppilaitosrakennuskokonaisuus muodostuu uudisrakennuksesta ja vanhoista saneerattavista osista.

Kiinteistöt on rakennettu vuosien 1965-2006 aikana ja käsittävät 5 eri rakennusta. Rakennukset A ja E puretaan kokonaan. B-rakennus puretaan osittain ja jäljelle jäävään osaan tehdään muutostöitä. Saneerattavaa pinta-alaa on kohteessa reilut 1400 neliötä.

Uudisrakennus puolestaan kattaa lähes 2900 neliötä ja se rakennetaan Terve talo -kriteereitä noudattaen.

Rakentaminen alkaa heinäkuussa 2018 ja loppuu marraskuussa 2019. Tilat otetaan käyttöön joulukuussa 2019, jonka jälkeen käynnistetään rakennusten A ja E purkutyöt. Purkutöiden jälkeen saatetaan loppuun pihatyöt ja koko urakka valmistuu keväällä 2020.

Kohteelle haetaan Joutsenmerkkiä. Energiatehokkuuden ja pienemmän ympäristövaikutuksen lisäksi Joutsenmerkityssä talossa kiinnitetään huomiota materiaalien turvallisuuteen ja vähäpäästöisyyteen sekä hyvään ja terveelliseen sisäilmaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa Savon Koulutuskuntayhtymälle oppilaitoksen Varkauteen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi