Lehto Groupin kannattavuus heikkeni – liikevaihto kasvoi yhä vahvasti

Lehto Group kasvatti liikevaihtoaan kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla yli kolmanneksen viime vuoden vastaavasta ajasta. Samalla yhtiön tulos kuitenkin heikkeni.

”Vuoden ensimmäisellä puoliskolla liikevaihtomme kasvoi tavoitteidemme mukaisesti mutta liikevoitto jäi vertailukautta alhaisemmaksi. Asunnot- ja Toimitilat-palvelualueilla projektikatteet olivat tavoitteidemme mukaisia, mutta Hyvinvointitilat- ja Korjausrakentaminen-palvelualueiden katteet olivat tavoiteltua alhaisempia. Toisella vuosipuoliskolla kannattavuuden arvioidaan kohentuvan selvästi erityisesti omaperusteisten projektien valmistumisen ja tuloutumisen myötä”, toimitusjohtaja Hannu Lehto kertoo puolivuotiskatsauksessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto Groupin kannattavuus heikkeni – liikevaihto kasvoi yhä vahvasti”

Vastaa