Kokeile kuukausi maksutta

Ruukilta kattava toimitus Lidlin logistiikkakeskukseen Örebrohon Ruotsiin

Ruukki suunnittelee, valmistaa ja asentaa teräs- ja betonirungon Ruotsin Örebron rakennettavaan Lidlin logistiikkakeskukseen.

Lidlin logistiikkakeskus Ruotsin Örebrossa. Kuva: Lidl

Tiedotteen mukaan Ruukin kokonaisuuteen kuuluu myös kantavien katteiden, julkisivujen ja ikkunoiden toimitukset. Rakennuksen sisätiloihin yhtiö toimittaa kylmätilojen väliseinät ja katon.

“Olemme toimineet Ruukin kanssa yhteistyössä alusta asti ja teimme Lidlille ehdotuksen siitä, miten merkittävä investointi kannattaa toteuttaa. Yhteistyömme oli ratkaisevassa osassa siihen, että saimme projektin toteutettavaksemme ja se on myös takeena sille, että rakennus toteutetaan suunnitellulla tavalla”, kertoo rakentamisesta vastaavan Byggproduktion ab:n toimitusjohtaja Tommy Allström.

Pääosin yksikerroksisen logistiikkakeskuksen pinta-ala on 44 000 neliömetriä, joka vastaa noin kuutta jalkapallokentän alaa.  Se palvelee 70- 100 Lidlin vähittäiskauppapistettä Ruotsissa ja on Lidlin kolmas suur-logistiikkakeskus Ruotsissa.

Ruukin valmistaman teräsrungon asennus aloitetaan elokuussa 2018 ja saadaan päätökseen vuoden vaihteessa. Kylmähuoneiden osalta toimitus saadaan päätökseen toukokuussa 2019. Logistiikkakeskus valmistuu loppuvuodesta 2019.

Hitsatut palkit valmistetaan Ruukin Ylivieskan tehtaalla ja teräsristikot Peräseinäjoella. Ruukin Obornikin tehdas Puolassa valmistaa pilarit ja palkit sekä seinissä käytettävät sandwich-paneelit.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruukilta kattava toimitus Lidlin logistiikkakeskukseen Örebrohon Ruotsiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat