Kokeile kuukausi maksutta

Lehto rakentaa monitoimihallin Äänekoskelle

Lehto Groupin tytäryhtiö Lehto Tilat rakentaa Äänekoskelle monitoimihallin ja Ouluun liikuntahallin laajennuksen.

Äänekosken monitoimihalli. Kuva: Lehto

”Molemmat hallit rakennetaan Lehdon liikuntaportfolion mukaan, jossa Lehto rakentaa hallit vuokratonteille viimeisintä talotekniikkaa ja etäohjautuvaa automaatiota hyödyntäen, vuokraa tilat esimerkiksi kunnille, kaupungeille ja urheiluseuroille ja antaa lopuksi vielä rakentajan takuun”, Lehto Toimitilojen johtaja Jaakko Heikkilä kertoo.

”Olemme hakeneet monitoimihallille ja kiinteistölle mahdollisimman suurta käyttöastetta, joka saavutetaan tilojen monikäyttöisyydellä. Olemme solmineet Äänekosken kaupungin kanssa 15 vuoden vuokrasopimuksen ja tämän jälkeen optiot”, Heikkilä kertoo.

Äänekoskelle rakentuva monitoimihalli on kooltaan 4 000 neliötä.  Se valmistuu keväällä 2019.

Monitoimihalli mahdollistaa muun muassa SM-sarjatasoisten pelien pelaamisen. Katsomoon mahtuu 1 300 katsojaa. Lisäksi rakennukseen tulee kuntosali, kahdeksanratainen keilarata sekä ravintola- ja kahvilapalvelut.

Ouluun Myllytullin alueelle tulee liikuntahallin laajennusta 1 500 neliötä Ammattiopisto Luovin tiloihin. Laajennus on valmiina syyskuussa 2019.

Ammattiopisto Luovin liikuntahallissa on 20 metriä x 40 metriä kokoinen salibandy- ja futsal-kenttä. Rakennukseen tulee myös kahvilakeittiö palvelemaan Luovin oppilaita. Se yhdistetään jo olemassa olevaan Ammattiopisto Luovin rakennukseen

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa monitoimihallin Äänekoskelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat