Kokeile kuukausi maksutta

Conficap ostaa kolme toimistokiinteistöä Pitäjänmäeltä

Conficap ostaa Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalta rahastolta kolme toimistokiinteistöä Helsingin Pitäjänmäeltä.

Conficap ostaa Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalta rahastolta kolme toimistokiinteistöä Helsingin Pitäjänmäeltä.

Kiinteistöt sijaitsevat osoitteissa Hiomotie 8, Takomotie 8 ja Kornetintie 3 muodostaen yhtenäisen kiinteistökokonaisuuden. Toimistojen pinta-ala on yhteensä 33 000 neliömetriä.

Kokonaisuus sijaitsee kävelyetäisyydellä Pitäjänmäen ja Valimon juna-asemilta. Tulevan Raide-Jokerin kaksi asemaa sijoittuvat lähimmillään 100 metrin etäisyydelle kiinteistöistä. Talojen yhteydessä on myös runsaasti autopaikkoja.

”Pitäjänmäki on kehittyvä alue keskellä pääkaupunkiseutua. Nyt hankkimiemme kiinteistöjen ehdoton vahvuus on hyvä saavutettavuus sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Kolme kiinteistöä muodostaa kokonaisuuden, josta voimme tarjota hyvin moninaisiin tarpeisiin soveltuvia tiloja”, Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä toteaa.

”Conficapin kiinteistöliiketoiminta on käynnistynyt aktiivisesti. Nyt toteutimme jo toisen merkittävän kaupan muutaman kuukauden sisällä. Perheyrityksenä Conficapin strategia tähtää kestävään ja pitkäjänteiseen arvonluontiin, ja kiinteistöliiketoiminta on tärkeä osa tätä prosessia”, Conficapin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen sanoo.

Conficap syntyi 30.4.2018, kun perheyritys Onvest jakautui kahdeksi uudeksi ja toisistaan riippumattomaksi yhtiöksi. Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Aren, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Conficap ostaa kolme toimistokiinteistöä Pitäjänmäeltä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat