Kokeile kuukausi maksutta

Conficap osti aiemmin sisäministeriön käytössä olleen kiinteistön

Conficap on ostanut Helsingin ydinkeskustassa Kaisaniemessä sijaitsevan toimistokiinteistön kansainväliseltä kiinteistösijoittajalta.

Conficap on ostanut Helsingin ydinkeskustassa Kaisaniemessä sijaitsevan toimistokiinteistön kansainväliseltä kiinteistösijoittajalta.

Osoitteessa Vuorikatu 20 sijaitseva kiinteistö on valmistunut vuonna 1939. Rakennusta on uudistettu useaan otteeseen vuosien varrella. Esimerkiksi vuonna 2006 kiinteistö peruskorjattiin moderniin toimistokäyttöön ja vuonna 2015 se päivitettiin usealle vuokralaiselle sopivaksi kohteeksi. Talon vuokrattava pinta-ala on noin 5 900 neliömetriä.

Rakennuksen vuokralaisena oli pitkään sisäministeriö. Nyt tarjolla on vapaata toimistotilaa eri kokoluokan organisaatioille. Katutason liiketila vuokrataan ravintolalle.

Kohde on ensimmäinen Conficapin hankkima toimistotalo aivan Helsingin ydinkeskustassa.  Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on niin metroasema, päärautatieasema kuin lukuisia ravintoloita, kahviloita, hotelleja, kauppoja ja kulttuurikohteita.

Conficap syntyi 30.4.2018, kun Toivasten perheyritys Onvest jakautui kahdeksi uudeksi ja toisistaan riippumattomaksi yhtiöksi. Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Aren, jonka lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Conficap osti aiemmin sisäministeriön käytössä olleen kiinteistön”

  1. Tämä Toivasten suku tai ainakin joku heistä on tutkinnassa törkeästä veropetoksesta. Toivasethan ovat sitä Onnisen Keskolle myynyttä porukkaa. No hyvä, että varat palaavat näin edes jotenkin Suomeen Portugalista, kun ostavat vähitellen koko Helsingin kannattavat toimistokiinteistöt.

  2. Aivan totta, kuka kaheli ostaa kerrostalon jostain slummialueelta kahdella miltsillä kun jostain Westendista saa hulppean oman asumispaikan samaan rahaan.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat