Kim Kivimäki, Joonas Liimatta ja Tiina Peippo odottelevat Ruukin osastolle sekä asiakkaita että yhteistyökumppaneita. Kuva: Timo Sormunen

Finnbuildissa haetaan kauppoja ja kumppaneita

Finnbuildin toinen messupäivä on perinteisesti ollut vilkkain ja samanlaiset odotukset olivat myös näytteilleasettajilla.

Kirjoittaja(t) Timo Sormunen

Katevalmistaja Ruukin osastolla uskotaan tänään syntyvän sekä kauppoja että uusia kumppanuuksia.

”Eilinen oli jo hyvä päivä, mutta tästä tulee varmasti parempi. Nyt liikkeellä ovat alan todelliset ammattilaiset”, myyntipäällikkö Kim Kivimäki ennakoi.

Päivän mittaan lyödään lukkoon jo alustavasti sovittuja kauppoja, mutta tärkeällä sijalla ovat myös uudet yhteistyökumppanuudet. Kattovalmistajan vuosi on ollut kiireinen ja asennuspuolelle tarvitaan lisää käsipareja.

”Olemme kutsuneet tänne tänään paljon yhteistyökumppaneita ja asennusporukoita, joiden kanssa päästään toivottavasti taas eteenpäin”, Kivimäki kertoi.

Avajaispäivän tunnelmaa hän arvioi hieman odotettua vilkkaammaksi ja kauppakin kuului käyneen mukavasti.

”Opiskelijat ja heidän opettajansa olivat myös positiivinen yllätys. Nyt pysähdyttiin aidosti tutkimaan tuotteita ja kysymään lisätietoja. Oli tosi mukava huomata, miten nuoret kiinnostuivat”, Kivimäki kiitteli.

Loppuunmyydyssä Finnbuildissä on tänä vuonna ennätysmäärä näytteillasettajia ja messut ovat myös aiempaa kansainvälisemmät. Mukana on 80 ulkomaista yritystä 21 eri maasta.

Messukeskukseen odotellaan kolmen messupäivän aikana noin 30 000 kävijää, edellisillä messuilla kävijämäärä oli 27 000.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnbuildissa haetaan kauppoja ja kumppaneita”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi