Lammin Betoni lanseeraa uuden valueristeharkon – ”Tämä on meille iso satsaus”

Yritys odottaa suuria Finnbuildista. Sillä on osasto Betonipuistossa.

Markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläinen kannattelee Kuorikiveä Lammin Betonin osastolla Finnbuildissa. Kuva: Merja Mannila

Markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläisen mukaan Kuorikiven kehitystyö vei yli kymmenen vuotta. Se vaati muun muassa neljä eri testikohdetta.

”Tämä on meille iso satsaus ja odotamme suuria. Haluamme enemmän jalansijaa ammattirakentamisessa eli rivitalo-, kerrostalo- ja paritalorakentamisessa”, Inkiläinen kertoo Lammin Betonin Finnbuildin osastolla.

Kuorikivi on valueristeharkko, jonka ulkokuorena ja rappausalustana toimii 200×200 millimetrin ruutuihin jaettu 25 millimetriä paksu, mallisuojattu betonikuori. Kantavana sisäkuorena toimii 200 millimetrin betonikuori ja eristeenä grafiitti-EPS. Kuorikivellä on Lammin Betonin mukaan erinomainen iskunkestävyys ja se on valmis rapattavaksi heti valun jälkeen.

“Lammi Kuorikivi syntyi halusta parantaa rappausalustan ja pinnan hallintaa sekä ominaisuuksia.”

Tuoteperhe käsittää kuusi harkkotuotetta. Kaikki tuotteet ovat jo markkinoilla.

Inkiläisen mukaan Lammin Betonilla tehdään paljon kehitystyötä. Kehitystiimi kokoontuu kerran kuussa ja käy läpi hankkeet. Isoja kehitysprojekteja on menossa yhtäaikaa 2-3.

Finnbuildista Lammin Betonilla on isot odotukset. Inkiläisen mukaan yritys ilmaisi kiinnostuksensa lähteä mukaan Betonipuiston näytteilleasettajiin ensimmäisenä yrityksenä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lammin Betoni lanseeraa uuden valueristeharkon – ”Tämä on meille iso satsaus””

Jätä kommentti