Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetonin Miro Harjumäki kehittää betonin kosteuden mittausjärjestelmää

Lujabetonin pk-seudun valmisbetonitehtaiden tehdaspäällikkö Miro Harjumäki kävi kahden Lujabetonin pestinsä välissä reilun vuoden jakson Lemminkäisen Olympiastadionin peruskorjauksen pohjarakennusurakassa työnjohtajana.

Miro Harjumäki painottaa työssään yhteistyötä ja hakee onnistumisia. Kuva: Arto Rautiainen
”Projektipäällikkö Jyrki Perokorpi opetti minulle kumppanuuden merkityksen. Kun yhteistyö toimii, sopimuksilla ei ole niin väliä. Kun sopimuksia kaivetaan esille, tietää, että tulee vaikeuksia. Kumppanuudella syntyy laatua rakentamiseen”, Hautamäki uskoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetonin Miro Harjumäki kehittää betonin kosteuden mittausjärjestelmää”

Viimeisimmät näkökulmat