Skanska rakentaa asuinkerrostalon Jyväskylään

Skanska toteuttaa 8-kerroksisen asuinrakennuksen Jyväskylän Lutakkoon. Rakentaminen alkaa joulukuussa 2018, ja asunnot valmistuvat keväällä 2020.

Käynnistyvä Jyväskylän Nuotti on jatkoa kortteliin, jossa sijaitsevat jo valmistuneet tai rakenteilla olevat Libretto, Soolo, Sonaatti ja Menuetti. Kuva: Skanska

Kohde nousee aivan Jyväsjärven tuntumaan, Lutakonaukion reunalle osoitteeseen Uno Savolan katu 19.

As.oy Jyväskylän Nuottiin tulee kahdeksaan kerrokseen 38 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöistä neljän huoneen 108,5-neliöisiin asuntoihin. Taloyhtiöön tulee 23 erillisinä osakkeina myytävää autopaikkaa, jotka sijaitsevat korttelin pihakannen alla sijaitsevassa yhteisessä autohallissa.

Skanska on toteuttanut Lutakon alueelle vaiheittain kaiken kaikkiaan yli 1100 asuntoa tällä hetkellä rakenteilla olevat asunnot mukaan lukien. Käynnistyvä Nuotti on jatkoa kortteliin, jossa sijaitsevat jo valmistuneet tai rakenteilla olevat Libretto, Soolo, Sonaatti ja Menuetti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa asuinkerrostalon Jyväskylään”

Vastaa