VVR Wood aloittaa elementtien viennin Norjaan ja investoi valmistukseen

Heinolalainen puuelementtivalmistaja VVR Wood laajentaa toimintaansa vientimarkkinoille.

Heinolalainen puuelementtivalmistaja VVR Wood laajentaa toimintaansa vientimarkkinoille.

Norjan Fredrikstadiin rakennetaan seuraavan kahden vuoden aikana useita puukerrostaloja, joihin VVR Wood toimittaa puuelementtejä vielä tämän vuoden aikana. ”Tämä on tärkeä edistysaskel VVR:lle ja myös suomalaiselle puurakentamiselle”, VVR Woodin toimitusjohtaja Tero Vesanen kertoo tiedotteessa.

Vuonna 2014 perustetulla VVR Woodilla on puuelementtitehdas Heinolassa. Yhtiö on kasvanut jokaisena toimintavuotenaan ja odottaa kasvun jatkuvan lähivuosina. Tästä johtuen yhtiö investoi automaatioon ja CNC-ohjattuun elementtivalmistukseen. Investointi uuteen tekniikkaan parantaa tuotteiden mittatarkkuutta entisestään sekä nopeuttaa läpimenoaikoja merkittävästi. Ensimmäiset koneasennukset alkavat jo tänä vuonna.

Yhtiö valmistaa rakenneliimattuja Kerto Ripa -elementtejä, katto- ja välipohjaelementtejä sekä puurakenteisia parvekejärjestelmiä.

VVR Wood on ollut viime vuosina mukana toteuttamassa useita merkittäviä puurakentamiskohteita, kuten PuuMeraa Vantaan Kivistössä, Fennovoiman Koulutuskeskusta Pyhäjoella sekä Äänekosken Biotuotetehtaan vierailijakeskusta. VVR Wood tekee yhteistyötä muun muassa Siscon ja Rakennusliike Reposen kanssa Suomessa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VVR Wood aloittaa elementtien viennin Norjaan ja investoi valmistukseen”

Vastaa