Lauttasaarelaisen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Kalle Grönqvist on löytänyt paljon pieniä ja edullisia energiansäästötapoja omassa kotitalossaan. Kuva Liisa Takala.

Moni maksaa liikaa taloyhtiön energiasta – fiksu taloyhtiö ei hukkaa lämpöä harakoille tai viemäriin

Asumisen hintaa saa yksinkertaisimmillaan laskettua tiivistämällä ikkunat ja asentamalla hanoihin vettä säästävät sumuttimet.

Kirjoittaja(t) Johanna Aatsalo
Leijonanosa suomalaisen kerrostaloasumisen kuluista aiheutuu lämmittämisestä. Tilastokeskuksen vuoden 2017 tilastojen mukaan asuintaloissa reilu viidennes hoitokuluista uppoaa lämmitykseen. Kun mukaan lasketaan esimerkiksi veteen liittyvät kulut ja sen lämmitykseen kuluva energia, euroja kuluu lisää ja osuus nousee reiluun kolmannekseen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

En ole vielä tilaaja

Näitä sisältöjä pääsee tarkastelemaan yli 30 000 päättäjää ja asiantuntijaa. Jäätkö sinä jostain paitsi? Tilaa Rakennuslehti ja digilukuoikeus tästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Moni maksaa liikaa taloyhtiön energiasta – fiksu taloyhtiö ei hukkaa lämpöä harakoille tai viemäriin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi