NCC rakentaa lisää toimistotilaa Vallilaan

NCC käynnistää Fredriksbergin toimistokokonaisuuden kahden seuraavan vaiheen rakentamisen Helsingin Vallilassa.

Havainnekuva Fredriksbergin toimistokokonaisuudesta Sturenkadulta katsottuna. Kuva: NCC

Uutta vuokrattavaa toimitilaa tulee noin 11000 neliömetriä, ja rakennus valmistuu toukokuussa 2020.

”Fredriksbergin kaltaiselle työympäristölle on Helsingissä kova kysyntä. A-vaiheen menestys kannustaa meitä käynnistämään kerralla kaksi seuraavaa vaihetta”, hankekehityspäällikkö Yirui Jiang NCC:stä kertoo.

Nyt käynnistyvät B- ja C-vaiheet käsittävät noin 700 uutta työpistettä ja vuokrattavaa toimitilaa kuudessa kerroksessa. Rakennukseen on tulossa toimistotilojen lisäksi liiketilaa ravintoloille ja kahviloille sekä ylimpään kerrokseen edustus- ja terassitilat. Tämä vaihe tuo myös uuden kulkureitin Sturenkadulta Konepajankujalle ja yhteyden Bruno Granholmin aukiolle.

NCC:n kehittämä toimistokohde Fredriksberg sijaitsee kehittyvällä Vallilan Konepajan alueella. Fredriksbergin kokonaislaajuus on noin 31000 kerrosneliömetriä. Fredriksbergin A-talo valmistui tämän vuoden keväällä, ja sen toimitilat on lähes täyteen vuokrattu. NCC myi kuukausi sitten A-talon sveitsiläisen varainhoitotalon hallinnoimalle rahastolle 45 miljoonalla eurolla.

Fredriksberg toteutetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen Breeam-ympäristöjärjestelmän mukaisesti, tavoitteena Excellent-taso.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa lisää toimistotilaa Vallilaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi