Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakentaa lisää toimistotilaa Vallilaan

NCC käynnistää Fredriksbergin toimistokokonaisuuden kahden seuraavan vaiheen rakentamisen Helsingin Vallilassa.

Havainnekuva Fredriksbergin toimistokokonaisuudesta Sturenkadulta katsottuna. Kuva: NCC

Uutta vuokrattavaa toimitilaa tulee noin 11000 neliömetriä, ja rakennus valmistuu toukokuussa 2020.

”Fredriksbergin kaltaiselle työympäristölle on Helsingissä kova kysyntä. A-vaiheen menestys kannustaa meitä käynnistämään kerralla kaksi seuraavaa vaihetta”, hankekehityspäällikkö Yirui Jiang NCC:stä kertoo.

Nyt käynnistyvät B- ja C-vaiheet käsittävät noin 700 uutta työpistettä ja vuokrattavaa toimitilaa kuudessa kerroksessa. Rakennukseen on tulossa toimistotilojen lisäksi liiketilaa ravintoloille ja kahviloille sekä ylimpään kerrokseen edustus- ja terassitilat. Tämä vaihe tuo myös uuden kulkureitin Sturenkadulta Konepajankujalle ja yhteyden Bruno Granholmin aukiolle.

NCC:n kehittämä toimistokohde Fredriksberg sijaitsee kehittyvällä Vallilan Konepajan alueella. Fredriksbergin kokonaislaajuus on noin 31000 kerrosneliömetriä. Fredriksbergin A-talo valmistui tämän vuoden keväällä, ja sen toimitilat on lähes täyteen vuokrattu. NCC myi kuukausi sitten A-talon sveitsiläisen varainhoitotalon hallinnoimalle rahastolle 45 miljoonalla eurolla.

Fredriksberg toteutetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen Breeam-ympäristöjärjestelmän mukaisesti, tavoitteena Excellent-taso.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa lisää toimistotilaa Vallilaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat