Bonava rakennuttaa kerrostalokohteen Oulun Toppilansaareen

Bonava rakennuttaa Oulun Toppilansaaren merelliselle asuinalueelle 41 uutta asuntoa 4–5-kerroksiseen kerrostaloon.

As.oy Oulun Sataman Kajo 1:n rakentamistyöt ovat jo alkaneet, ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin loppuvuodesta 2019. Nyt käynnistynyt kerrostalo on ensimmäinen osa kolmen identtisen kerrostalon muodostamaa kokonaisuutta Sataman Kajoa.

Sataman Kajo asettuu Länsi-Toppilaan vievän Möljänsillan kupeeseen.

”Tämä on kaikin puolin poikkeuksellinen kohde, sillä kaikkiin taloihin tulee lämmin valokatteinen sisäpiha ja asunnoista on upeat vesinäkymät. Uimaankin pääsee melkein suoraan kotiovelta, sillä tontti rajautuu rantabulevardiin. Sinne tulee asukkaiden yhteiskäyttöön myös upea rantasauna pukeutumistiloineen”, Bonava Suomen aluejohtaja Marjukka Kuittinen-Jussila sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava rakennuttaa kerrostalokohteen Oulun Toppilansaareen”

Vastaa