Pääomasijoittaja pääomistajaksi Raksystemsiin – tavoitteena moninkertaistaa liikevaihto

Kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot on hankkinut enemmistöosuuden kiinteistöalan konsulttiyritys Raksystems Insinööritoimistosta.

Kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot on hankkinut enemmistöosuuden kiinteistöalan konsulttiyritys Raksystems Insinööritoimistosta.

Raksystemsin johtohenkilöt jatkavat silti edelleen yhtiön merkittävinä omistajina. Yhtiön perustaja Marko Malmivaara on jatkossakin suurin henkilöomistaja ja jatkaa yhtiön toimitusjohtajana.

Kiinteistöjen kuntotutkimuksiin ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut Raksystems on tuplannut liikevaihtonsa viimeisen neljän vuoden aikana 10 miljoonasta eurosta noin 20 miljoonaan euroon. Työntekijöitä toimistolla on noin 190.

”Olemme vaikuttuneita Raksystemsin organisaation osaamisesta, johtotiimin kyvystä kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa sekä siitä eteenpäin vievästä toimintakulttuurista, jota yhtiön organisaatio henkii. Jaamme johdon kanssa yhteisen vision liiketoiminnan kehittämisestä, kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä ja olemme vakuuttuneita, että yhtiön johtotiimi on äärimmäisen motivoitunut viemään Raksystemsin seuraavalle kehitysasteelle”, partneri Kimmo Vanne MB Rahastoista toteaa tiedotteessa.

Kasvaneiden resurssien avulla Raksystemsin johto aikoo seuraavien vuosien aikana moninkertaistaa yhtiön liikevaihdon. Kasvun toteuttamiseksi yhtiö aikoo tuoda markkinoille uusia palveluita ja harkitsee myös yritysostomahdollisuuksia.

Raksystemsin tavoitteet on nyt asetettu kansainvälisille markkinoille. Yhtiöstä on tarkoitus tehdä MB Rahastojen mahdollistamalla taloudellisella panostuksella Pohjoismaiden johtava kuntotutkimus- ja asiantuntijayhtiö.

MB Rahastot on perustettu vuonna 1988. MB hallinnoi yhteensä puolen miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joiden sijoittajat ovat pääasiassa suomalaisia instituutioita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pääomasijoittaja pääomistajaksi Raksystemsiin – tavoitteena moninkertaistaa liikevaihto”

Jätä kommentti