Skanska rakentaa kaksi asuntokohdetta Helsingin Taliin

Skanska rakentaa Helsingin Talin Kutomotielle kaksi uutta asuntokohdetta, joista toinen on yhtiön omaperustaista asuntotuotantoa ja toisen Skanska rakentaa Satolle.

Havainnekuva Helsingin Jasminen asunnon olohuoneesta. Kuva: Skanska

Satolle rakennettavan Talin Estellen 36 asuntoa ovat valtaosin perheasuntoja, mutta kohteessa on yksi yksiö ja yksi kaksio kerrosta kohden. Skanskan gryndikohde Helsingin Jasminen 27 asunnosta suurin osa on kolmen ja neljän huoneen asuntoja, vaikka muutamia kaksioita löytyy myös. Molemmista rakennuksista tulee 8-kerroksisia.

Estellen ja Jasminen rakentaminen tapahtuu limittäin. Ensimmäisenä käynnistyi Estellen rakentaminen joulukuussa 2018, ja rakennus valmistuu keväällä 2020. Jasminen rakentaminen alkaa vuoden 2019 alkupuolella, ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa arviolta syksyllä 2020.

Estelle ja Jasmine sijoittuvat Talin liikuntapuiston ja Pitäjänmäentien väliin jäävälle vyöhykkeelle, mikä takaa monipuoliset virkistysmahdollisuudet. Talin liikuntapuistossa voi harrastaa esimerkiksi golfia, tennistä ja jalkapalloa.

Talin Estelle ja Helsingin Jasmine ovat alueensa viimeisiä rakennushankkeita. Kortteleiden piha-alueet ja pysäköintilaitokset on jo rakennettu valmiiksi. Skanska on aikaisemmin toteuttanut useita asuntokohteita samoihin kortteleihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa kaksi asuntokohdetta Helsingin Taliin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi