Tuusulan asuntomessualueelle tulee yhdeksän puukerrostaloa

Vuonna 2020 järjestettävillä Tuusulan asuntomessuilla esitellään puukerrostalorakentamista. Asuntomessualueen rakennuskantaa täydentämään tulee yhdeksän puukerrostalon kortteli.

Kuva: Cubesta

Näistä yhdeksästä talosta asuntomessuille ehtii kahden kerrostalon muodostama kokonaisuus, joista toinen talo esitellään rakennusvaiheessa.

Erityistä puukerrostaloissa on uusien asumisen palveluiden tuominen asuntoihin ja yhteisiin asukastiloihin.

”Tuusulan messutaloissa esimerkiksi porrashuoneet varustetaan kylmäsäilytystiloin, joihin asukkaat voivat tilata ruokakassinsa kotiin kuljetettuna kylmäketjun katkeamatta. Tämä on vain yksi esimerkki konkreettisista tavoista helpottaa asumista ja asukkaan arkea. Messutalot tulevat toimimaan alustana erilaisille asumisen palveluille”, Cubesta oy:n toimitusjohtaja Ilkka Rainio kertoo Tuusulan kunnan tiedotteessa.

Cubesta vastaa asuntomessujen puukerrostalohankkeesta. Tiedotteen mukaan yhtiöllä on ollut puurakenteisten pienkerrostalojen hankkeita Espoossa ja yhden puukerrostalon hanke Järvenpäässä vuonna 2018.

Vielä marraskuussa 2017 päättyneellä tilikaudella Cubestan palveluksessa oli vain yksi henkilö. Sen liikevaihto oli silti 4,8 miljoonaa euroa ja liiketulos noin 700000 euroa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tuusulan asuntomessualueelle tulee yhdeksän puukerrostaloa”

Vastaa