Gourmet-grillauksen trendi pitää lahtelaistehtaan kiireisenä

Ilman suomalaisyhtiön talotekniikkaosaamista luksusristeilijän grilliravintola ei olisi toteutunut varustamon toiveiden mukaisesti.

Luksusristeilijän korealaisravintolassa jokaisessa pöydässä on oma grilli, jonka yläpuolella on pyöreä huuva. Kuva: Virgin Voyages
Halton toimittaa Virgin Voyagesin Scarlet Lady -risteilyaluksen korealaistyyliseen grilliravintolaan 31 mittatilauksena suunniteltua ja valmistettua energiatehokasta erikoishuuvaa. Ne ovat lajissaan ainutlaatuisia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Gourmet-grillauksen trendi pitää lahtelaistehtaan kiireisenä”