Luksusristeilijän korealaisravintolassa jokaisessa pöydässä on oma grilli, jonka yläpuolella on pyöreä huuva. Kuva: Virgin Voyages

Gourmet-grillauksen trendi pitää lahtelaistehtaan kiireisenä

Ilman suomalaisyhtiön talotekniikkaosaamista luksusristeilijän grilliravintola ei olisi toteutunut varustamon toiveiden mukaisesti.

Kirjoittaja(t) Johanna Aatsalo
Halton toimittaa Virgin Voyagesin Scarlet Lady -risteilyaluksen korealaistyyliseen grilliravintolaan 31 mittatilauksena suunniteltua ja valmistettua energiatehokasta erikoishuuvaa. Ne ovat lajissaan ainutlaatuisia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Gourmet-grillauksen trendi pitää lahtelaistehtaan kiireisenä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi