Kokeile kuukausi maksutta

Helsinki-Vantaalle rakentuu uusi kokemus suomalaisuudesta

Kaukolennoilta saapuvat matkustajat astuvat turvatarkastuksesta keskelle 360-asteista luontokokemusta, kun Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalilaajennuksen näyttävin osa, Aukio, avataan ensi viikolla.

Vaihtomatkustajien turvatarkastusalue on ensimmäinen tänä vuonna valmistuvista kaukoliikennettä palvelevista laajennuksista. Kuva: Liisa Takala
Kaukolennoilta saapuvat matkustajat astuvat turvatarkastuksesta keskelle 360-asteista luontokokemusta, kun Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalilaajennuksen näyttävin osa, Aukio, avataan ensi viikolla. Vuonna 2021 valmistuvasta uudesta sisäänkäyntirakennuksesta tulee koko lentoaseman uusi arkkitehtoninen maamerkki – ”Portti Suomeen ja portti Suomesta”.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinki-Vantaalle rakentuu uusi kokemus suomalaisuudesta”

Viimeisimmät näkökulmat